Diskusia
na jedno
Zevraj mozme navrhovat akcie aj cez diskusiu....takze v piatok tura o 20:00 do kolotoca spojena s nocnym okruhom kosice cerchla doliny nizny koniec a na vysny koniec :D
Takže zasa ja

Ako už viete, štandardne sa do diskusie nezapájam, píšem iba vtedy, keď sa niečo zmení na stránke.
Tentoraz ide o drobnú úpravu bodového systému.
Na výročnej schôdzi sa dohodli drobné doladenia koeficientov používaných pri výpočte, takže všetky akcie z aktuálne prebiehajúcej sezóny boli už prerátané, a samozrejme upravený výpočet bude aplikovaný na všetky ďalšie.
Podrobné informácie nájdete v sekcii Výpočet bodov - samozrejme tá je dostupná iba po prihlásení.
Kamenité 2012
Trojkráľový výstup na Kamenitý treba opraviť na Kamenité ! Ďakujem.
Trojkrálové Kamenité
Aj my ďakujeme za pozvanie. Radi sme došli. Dobre bolo, len na fotkách vidím, že sme skoro odišli:).
Trojkráľové Kamenité
Ďakujem všetkým oddielovým kolegom a koleginke za návštevu rozhľadne na Kamenitom.
Čipčie
Kto má záujem, v sobotu je zimný výstup na vrch Čipčie, odchod autobusu z Čierneho do Čadce je Čierne Vyšný koniec 7: 04 a odchod z ČADCE DO Žiliny je 7: 29 a autobus zo Žiliny smer Turie je o 8: 20.
Prezentácia: Kultúrny dom v Turí od 7:30 hod.
Doprava: autobusy SAD z nástupišťa č.6 o 6:40, 8:30 hod. (- posilový spoj) a 10:35 hod.
Začiatok: časovo individuálny po prezentácii.
Občerstvenie a zábava v Kultúrnom dome, od 13:00 hod. do 19:00 hod.
akcie
caute neviem ci ste si vsimli ale Peto nam nahodil novy system prihlasovania sa na akcie mozte sa prilahlasit cez svoje menu na stranke
Caute turisti
Všetko dobré v novom roku, hlavne veľa zdravia a primerane k tomu aj kilometrov:). Nahodil som hlavné bežkárske akcie. Kto má záujem dohodiť dáku ďalšiu napíšte do diskusie aj s termínom.
Caute turisti
Všetko dobré v novom roku, hlavne veľa zdravia a primerane k tomu aj kilometrov:). Nahodil som hlavné bežkárske akcie. Kto má záujem dohodiť dáku ďalšiu napíšte do diskusie aj s termínom.
Piatok
Caute odchod v piatok bude o 7:20h od Flora pravdepodobne pojde Robo autom .Kto mate zaujem treba sa nahlasit