na jedno

Zevraj mozme navrhovat akcie aj cez diskusiu....takze v piatok tura o 20:00 do kolotoca spojena s nocnym okruhom kosice cerchla doliny nizny koniec a na vysny koniec :Dika, 9. jan. 2012

Takže zasa ja

Ako už viete, štandardne sa do diskusie nezapájam, píšem iba vtedy, keď sa niečo zmení na stránke.
Tentoraz ide o drobnú úpravu bodového systému.
Na výročnej schôdzi sa dohodli drobné doladenia koeficientov používaných pri výpočte, takže všetky akcie z aktuálne prebiehajúcej sezóny boli už prerátané, a samozrejme upravený výpočet bude aplikovaný na všetky ďalšie. Podrobné informácie nájdete v sekcii Výpočet bodov - samozrejme tá je dostupná iba po prihlásení.PMacko, 8. jan. 2012

Kamenité 2012

Trojkráľový výstup na Kamenitý treba opraviť na Kamenité ! Ďakujem.Rybárik, 8. jan. 2012

Trojkrálové Kamenité

Aj my ďakujeme za pozvanie. Radi sme došli. Dobre bolo, len na fotkách vidím, že sme skoro odišli:).Róbert, 7. jan. 2012

Trojkráľové Kamenité

Ďakujem všetkým oddielovým kolegom a koleginke za návštevu rozhľadne na Kamenitom.Ján Ch., 6. jan. 2012

Čipčie

Kto má záujem, v sobotu je zimný výstup na vrch Čipčie, odchod autobusu z Čierneho do Čadce je Čierne Vyšný koniec 7: 04 a odchod z ČADCE DO Žiliny je 7: 29 a autobus zo Žiliny smer Turie je o 8: 20. Prezentácia: Kultúrny dom v Turí od 7:30 hod. Doprava: autobusy SAD z nástupišťa č.6 o 6:40, 8:30 hod. (- posilový spoj) a 10:35 hod. Začiatok: časovo individuálny po prezentácii. Občerstvenie a zábava v Kultúrnom dome, od 13:00 hod. do 19:00 hod.Milka P., 5. jan. 2012

akcie

caute neviem ci ste si vsimli ale Peto nam nahodil novy system prihlasovania sa na akcie mozte sa prilahlasit cez svoje menu na strankefosi, 4. jan. 2012

Caute turisti

Všetko dobré v novom roku, hlavne veľa zdravia a primerane k tomu aj kilometrov:). Nahodil som hlavné bežkárske akcie. Kto má záujem dohodiť dáku ďalšiu napíšte do diskusie aj s termínom.Róbert, 3. jan. 2012

Caute turisti

Všetko dobré v novom roku, hlavne veľa zdravia a primerane k tomu aj kilometrov:). Nahodil som hlavné bežkárske akcie. Kto má záujem dohodiť dáku ďalšiu napíšte do diskusie aj s termínom.Róbert, 3. jan. 2012

Piatok

Caute odchod v piatok bude o 7:20h od Flora pravdepodobne pojde Robo autom .Kto mate zaujem treba sa nahlasitfosi, 3. jan. 2012